Muziektheater De Plaats is op zoek naar een:

Marketing- & Communicatiemedewerker op ZZP-basis
(opdracht per project, 2 a 3 grote projecten per jaar)

Muziektheater De Plaats is een Arnhems gezelschap dat al meer dan twintig jaar muziektheater op locatie maakt. De Plaats is altijd op zoek naar de zeggingskracht van een locatie in combinatie met het verhaal dat we willen vertellen over het leven in deze tijd. We laten ons niet alleen inspireren door de locatie en de verhalen die daarover verteld kunnen worden, maar ook door de ontwikkelingen die we zien in onze samenleving, in ons eigen leven. De Plaats vindt het belangrijk om samen te werken met de mensen die betrokken zijn bij de locatie waar we spelen. Onze cast en crew bestaat daarom, naast de professionele acteurs, dansers en muzikanten, uit amateurpodiumkunstenaars. Spelers, muzikanten, koren en orkesten nemen in onze voorstellingen een belangrijke plek in.

In onze huidige samenleving wil Muziektheater De Plaats een nieuw geluid laten horen. De stem zijn die tussen het geschreeuw vaak zo slecht te horen is. De stem van rust, stilte, nuance en het in verbinding staan met elkaar. De Plaats maakt daarom voorstellingen die het gejaagde, het verharde en prestatie gedreven karakter van onze samenleving onder de loep nemen. We maken theater dat laat stilstaan en ruimte geeft aan de zachte waarden in het leven met meer nadruk op gezamenlijkheid en verbinding.

De Plaats maakt 1 à 2 grote locatieprojecten in Oost Nederland per jaar en werkt ze in één van de wijken van Arnhem om samen met wijkbewoners muziektheater te maken.
De Plaats maakt theater voor iedereen, ongeacht geslacht, huidskleur, cultuur, geloof, etnische of nationale afkomst, religie of levensbeschouwing, seksuele geaardheid, leeftijd, gezondheidstoestand of fysieke eigenschappen.

 

Profiel:

Als marketing- en communicatiemedewerker van De Plaats ben je:

  • flexibel ingesteld: Bij voorkeur ben je in de gelegenheid om je werktijden flexibel in te delen. In de aanloop naar een voorstelling is het drukker en wordt er meer van je gevraagd dan in de rustigere periodes.
  • Je bent stressbestendig: Je moet snel kunnen schakelen en reageren op kansen die voorbij komen of deadlines die gehaald moeten worden.
  • Ben je een loyale teamspeler: We werken in ons kleine team nauw met elkaar samen. Dat betekent dat we op elkaar moeten kunnen vertrouwen. De werkzaamheden zijn uiteenlopend en we nemen allemaal verantwoordelijkheid voor het uiteindelijke resultaat. De lijnen zijn kort, de bedrijfscultuur is informeel.
  • Je bent creatief en een goede tekstschrijver: Bij ieder project is het maatwerk hoe we de marketing en communicatie gaan voeren. Dat maakt het werk spannend en afwisselend en doet een beroep op je creativiteit. Het is belangrijk dat je de ‘boodschap van De Plaats en de projecten in de juiste toon kunt overbrengen op het publiek.
  • Je hebt overzicht: Projecten kunnen naast elkaar en door elkaar heen lopen. Je houdt het overzicht en weet wat wanneer het beste gecommuniceerd kan worden. Tevens schrijf je mee aan de fondsaanvragen voor de voorstellingen.

Last but not least: Je hebt een hart voor theater en de culturele sector.

Zie je in bovengenoemd profiel een kans om je verder te ontwikkelen als marketeer en communicatiedeskundige? Dan kunnen we je een inspirerende werkervaring bieden.

Ervaring met marketing voor theatergroepen is een pre evenals de wegen kennen naar de (recenserende) pers. Het is belangrijk dat je een positieve houding hebt en enthousiast bent over het werk van De Plaats.
Honorarium is gebaseerd op schaal V van de CAO dans en toneel

Zie ook onze website en socials:

https://www.facebook.com/theaterdeplaats

https://www.instagram.com/muziektheater_deplaats/

Stuur een brief met motivatie, waarin je reageert op de vijf competenties die in de vacature genoemd worden, en je CV naar Corien van der Poll:

[email protected]