Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Schuilstorm

wo 3 mei 2017 @ 07:46 - do 4 mei 2017 @ 07:46

€22

Schuilstorm

3 t/m 4 mei 2017Schuilstorm (9+) De Plaats maakt in samenwerking met de landelijke organisatie Theater na de Dam in het kader van de nationale 4 mei herdenking ieder jaar met Arnhemse jongeren een voorstelling “…om voor de generatie van nu de herinnering aan de Tweede Wereldoorlog levend te houden…” Een voorstelling op basis van waargebeurde verhalen van Arnhemmers ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Dit jaar: Schuilstorm.

Een aantal jongeren hangt dagelijks rond in een kerk waar de deur altijd openstaat. Ze hebben het over niks belangrijks; ze zijn gewoon samen. Dan stormt er een vreemdeling de kerk binnen. Is hij op de vlucht? Is hij te vertrouwen? Hortend en stotend komt er een verhaal op gang over oorlog, wanhoop en vriendschap. Een verhaal waardoor de verhoudingen in de vriendengroep plotseling op scherp komen te staan.

Schuilstorm is een montagevoorstelling in de Waalse Kerk van Arnhem, geïnspireerd op de geschiedenis van deze plek en de getuigenissen van Arnhemmers over hun belevenissen aldaar in de Tweede Wereldoorlog. Een voorstelling waarin jongeren van nu door middel van het maken van een theatervoorstelling de ontmoeting aangaan met een tijd waarin de wereld er anders uitzag…

Regie: Nicole Vervloed

Schuilstorm

3 t/m 4 mei 2017Gegevens

Begin:
wo 3 mei 2017 @ 07:46
Einde:
do 4 mei 2017 @ 07:46
Kosten:
€22
Evenement Categorie: