Skip to main content

Geef

Met jouw steun kunnen we ons publiek blijven ontroeren met onze actuele multidisciplinaire voorstellingen op betekenisvolle locaties middenin de samenleving.

Eénmalig

Je kunt éénmalig een donatie doen, door via deze knop een i-dealbetaling te doen.

eenmalig doneren
Jaarlijks met een vast bedrag

We nodigen je van harte uit om een langere verbinding met ons aan te gaan en Vriend van De Plaats te worden. Je bent al Vriend van De Plaats vanaf €25,- per jaar. In het formulier hieronder kun je het gewenste bedrag invullen.

Als Vriend van De Plaats ontvang je speciale nieuwsbrieven en ben je nauw betrokken bij het maakproces van de voorstellingen. We nodigen je uit voor repetities waarbij je de mogelijkheid hebt persoonlijk na te praten met onze makers.

Gewone of periodieke gift

Je kunt kiezen voor een gewone of periodieke gift aan De Plaats. Bij een gewone gift bepaal je zelf de looptijd van de gift via automatische incasso (vanaf twee jaar tot onbeperkt).
Bij een periodieke gift gaan we een overeenkomst voor automatische incasso aan voor vijf jaar. Het voordeel van een periodieke gift is dat je deze volledig kan aftrekken bij de belastingdienst. Bij een gewone gift geldt een drempel en een maximum. Lees er hier meer over.

Omdat Muziektheater De Plaats een erkend goed doel is met een ANBI-status, zijn giften aan ons gezelschap aftrekbaar voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Bij een gift aan een culturele ANBI mag je bij het berekenen van de aftrek met 25% verhogen. De extra aftrek geldt voor periodieke en gewone giften. Bij gewone giften geldt dus wel de drempel en het maximum.

aanmelden als vriend

Maak het mee bij De Plaats

Schrijf je in en ontdek onze nieuwste voorstellingen

Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om