Skip to main content

Vrijwilligers

Vind je het leuk om een voorstelling in goede banen leiden? Hou je van het ontdekken van prachtige buitenlocaties? En bovenal van heel veel gezelligheid? Meld je dan aan als vrijwilliger bij De Plaats!

In een jaar maken wij een aantal theatervoorstellingen op verschillende locaties. Die locaties variëren van landgoederen en kastelen tot aan een centraal station. Bij onze voorstellingen zien de bezoekers scènes op verschillende plekken op een locatie. De bezoekers lopen als het ware een voorstellingsroute. Om dit allemaal in goede banen te leiden werken wij met een groep gemotiveerde vrijwilligers die de bezoekers tijdens de voorstelling meenemen en begeleiden op deze reis. Voor onze locatieproducties zijn wij naast de publieksbegeleiders ook op zoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen op het gebied van kassa, bar en/of techniek.

Onze voorstellingen spelen voornamelijk in de avonduren en weekenden. In mei, juni en september spelen de meeste voorstellingen en dit is dan ook de periode dat we de meeste hulp kunnen gebruiken. Uiteraard kan dit per jaar verschillen en maken wij ook in de andere maanden weleens voorstellingen.

Wil je deel uitmaken van het De Plaats vrijwilligers-team? Vul dan het onderstaande contactformulier in en dan nemen wij contact met jou op!

Fotografie: Anna Franssen

Maak het mee bij De Plaats

Schrijf je in en ontdek onze nieuwste voorstellingen

Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om