Geef

Met jouw steun kunnen we ons publiek blijven ontroeren met onze actuele multidisciplinaire voorstellingen op betekenisvolle locaties middenin de samenleving.

Eénmalig

Je kunt éénmalig een donatie doen, door via deze knop een i-dealbetaling te doen.

eenmalig doneren

Jaarlijks met een vast bedrag

We nodigen je van harte uit om een langere verbinding met ons aan te gaan en Vriend van De Plaats te worden. Je bent al Vriend van De Plaats vanaf €25,- per jaar.

Als Vriend van De Plaats ontvang je speciale nieuwsbrieven en ben je nauw betrokken bij het maakproces van de voorstellingen. Je ontvangt uitnodigingen voor speciale borrels en hebt, na de voorstelling, de mogelijkheid persoonlijk na te praten met de makers van De Plaats.

aanmelden als vriend

Meer informatie

Wil je meer informatie ontvangen over vriend worden van De Plaats? Neem dan contact op met Corien van der Poll via 026-4454667 of zl@theaterdeplaats.nl.

Geefwet

Omdat Muziektheater De Plaats een erkend goed doel is met een ANBI-status, zijn giften aan het gezelschap aftrekbaar voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Voor een periodieke gift (met een minimum van vijf jaar) is je gift 125% aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Fotografie: Anna Franssen

Maak het mee bij De Plaats

Schrijf je in en ontdek onze nieuwste voorstellingen

We gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om